Ferienhaus Bodensdorf

    Dit bijzonder sfeervolle vakantiehuis (950m hoogte) in het Karintische Bodensdorf ligt in een prachtige omgeving en heeft een klein zwembad in de tuin. Als je rust zoekt en een prachtige natuur en veel privacy ambieert dan kan je heerlijk genieten op het verlichte terras of in de tuin van de bergen, vele vogels en het prachtige Ossiacher meer. In de winter kan je boven skiën, in de zomer zwemmen, wandelen, paragilden en zweefvliegen. Het is een uitstekende keuze voor een rustige vakantie met gezin of vrienden.

    Het Ossiacher meer is een van de 5 mooiste meren van Europa. Het water kan je zelfs drinken. In nabijgelegen plaatsen Villach, Klagenfurt, Velden (casino) vindt je tal van restaurants en supermarkten waar je de dagelijkse benodigdheden in kunt slaan.
    Italië en Slovenië liggen op 3/4 uur afstand.

    In de woonkamer vind je, behalve de slaapbank voor 2, een zithoek om te relaxen. Ook kan men heerlijk zitten in de serre. De goed uitgeruste keuken biedt je de mogelijkheid om 'zelf' brood te bakken met de broodmachine en er is een low fat fryer en combimagnetron aanwezig. Er is een tuin waar de kinderen zich kunnen vermaken en een zwembad voor een ontspannen tijd.

    Het heeft alle ingrediënten om hier van een heerlijke ontspannen vakantie te genieten!


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Bodensdorf, Ossiacher See

    WeatherAPI.com