Belvilla-

Barzaunerhof

Oostenrijk karinthie Fresach

  • 2
  • 1
Barzaunerhof

    Dit appartement bevindt zich in een verbouwde boerderij van circa 450 jaar oud op circa 1050 meter hoogte in de bergen op kleine afstand van de Millstättersee en tussen de skigebieden van Bad Kleinkirchheim en de Goldeck met een prachtig uitzicht over de omliggende bergen.

    Het huis waarin zich dit appartement bevindt is circa 450 jaar geleden gebouwd en door de eigenaar omgebouwd naar een vakantiehuis met behoudt van het authentieke karakter. Het appartement is eenvoudig, maar compleet ingericht. Deze woning heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met douche en toilet. De open keuken is voorzien van kookplaat en koelkast en in de woonkamer bevindt zich een gezellige typisch Oostenrijkse eethoek en een televisie. U kunt als gast gebruik maken van de grote tuin rondom de boerderij, waar zich o.a. een zwembad bevindt, wat u deelt met de andere gasten.

    In de omgeving van dit huis is veel te beleven voor zowel de sportieve vakantieganger als voor de rustzoeker. In de zomer in de Millstättersee een echte aanrader met veel watersport mogelijkheden. Ook een rondje om het meer fietsen is eigenlijk een must. In de winter heeft u keuze uit meerdere skigebieden die met de auto vlot te bereiken zijn. Kortom heerlijk genieten in de mooie bergen van Karinthië


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Fresach

    WeatherAPI.com