UitstekendBelvilla9

Backstuber

Oostenrijk karinthie Goderschach

  • 6
  • 2
Backstuber

    In het zuiden van Karinthië bevindt zich dit vrijstaande vakantiehuis te midden van de natuur. Vooral gezinnen met kinderen zullen zich hier thuis voelen, want de kinderen kunnen er zorgeloos rondrennen en er is veel speelgoed en een kinderbedje (op aanvraag) beschikbaar.

    Dit idyllische en liefdevol ingerichte vakantiehuis ligt midden in het Gailtal, op een rustige locatie, omgeven door weilanden met een prachtig uitzicht op de omliggende bergen. Gelegen aan de rand van het kleine dorp Gundersheim biedt het vakantiehuis rust en ontspanning. Het vormt in de zomer een uitstekend startpunt voor wandeltochten, en in de winter brengt de nabijgelegen skibus je rechtstreeks naar de bekende wintersportgebieden Nassfeld en Kötschach-Mauthen.

    Het huis, dat vrij op het veld staat, biedt haar gasten veel buitenruimte. In de grote tuin kun je gezamenlijk eten, barbecueën of achterover leunen op de ligstoelen of de Hollywood-schommel. Er zijn bovendien fietsen beschikbaar die je kunt gebruiken om de omgeving te verkennen.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Goderschach

    WeatherAPI.com