Chalet Murmel

Oostenrijk, Karinthië, Großkirchheim
vanaf1844


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

In het dorpsdeel Sagritz, gelegen vlakbij het bekende en gezellige Heiligenblut en de Mölltaler Gletscher vindt u dit vrijstaande en zeer ruime Chalet.
Het Chalet ligt aan een doodlopend straatje waardoor u kunt genieten van de rust in uw vakantie en uw kinderen heerlijk buiten kunnen spelen. De grote woonkamer met gezellige houtkachel zorgt ervoor dat u zich direct thuis voelt. De keuken is modern ingericht en bied tevens de mogelijkheid deze als eetkamer te gebruiken. U beschikt over maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers. De huiseigenaar wil uw verblijf graag zo aangenaam mogelijk maken, in het huis vindt u boeken, dvd’s, een geluidsinstallatie, Nespresso/Senseo koffiemachine en een spelcomputer. Voor uw auto zelfs een carport. Het zonnige terras, met zijn prachtige uitzicht, maakt uw vakantie helemaal compleet. De omgeving is ideaal voor zowel de zomer vakantie, met heerlijke Zuid Europese temperaturen, als de wintersport met 100 % sneeuwgarantie.

P.s. : Voor de komende winter (2019/2020) wordt dit huis voorzien van een Wintergarten die 18 m² extra woonruimte toevoegt aan dit prachtige huis. Vanuit deze heerlijke relaxruimte, voorzien van vloerverwarming hebt U een prachtig uitzicht over het Mölltal. De inrichting van de Wintergarten wordt luxe, met een heerlijke loungebank en fauteuils en mooie houten verlichting.


close