AangenaamBelvilla6.9

De Spin

Oostenrijk karinthie Innerkrems

  • 10
  • 7
De Spin

    Dit ruime authentieke Oostenrijkse huis is rustig en zonnig gelegen, direct aan de skipiste en op kleine afstand van de dorpskern van Innerkrems met veel parkeerplaatsen voor de deur. De ligging op 1600 meter hoogte staat garant voor sneeuw en gezonde lucht.

    U bewoont dit vrijstaande huis geheel alleen en bent dus verzekerd van uw privacy. Het ruime huis (220 m) beslaat de begane grond, 1e etage en kelder en is geschikt voor het verblijf van maximaal 14 personen. De inrichting is typisch Oostenrijks. De parterre bestaat uit een ruime woonkamer en een keuken welke van alle gemakken is voorzien. Verder is op de begane grond een aparte woning gelegen voor 3 personen met ook een keuken en badkamer. Deze woning is buitenom bereikbaar. Tevens is er een skiberging aanwezig. Op de 1e etage bevinden zich de vijf slaapkamers en een badkamer met douche en een toilet. Alle kamers beschikken over een balkon. De zeer ruime grote tuin rondom het huis kunt U gebruiken als speel- of ligweide en u kunt hier heerlijk genieten van het prachtige uitzicht. Tevens beschikt dit huis in de kelder over een sauna, hottub en een douche. Heerlijk om hier na een dagje skiën of wandelen te ontspannen. Ook een wasmachine en wasdroger staan hier tot uw beschiking. Een heerlijk huis om met een grotere groep vakantie te vieren.

    Innerkrems is een gezellig familie skigebied en in de zomer een wandelparadijs. In de directe omgeving bevindt zich de adembenemende Nockalmstraße, welke alleen in de zomer te berijden is. Dit is één van de vele prachtige uitjes in de zomermaanden.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Innerkrems

    WeatherAPI.com