Jägerhütte

Oostenrijk, Karinthië, Mallnitz
vanaf525


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Dit voormalige jagershuis ligt heerlijk rustig op een zonnig plateau vlakbij het station van Mallnitz, een gezellig dorp aan de voet van het skigebied de Ankogel, in de prachtige natuur van het Nationalpark Hohe Tauern.

Het huis beschikt over twee slaapkamers op de begane grond en een derde slaapkamer is buitenom bereikbaar via een vaste buitentrap. De woonkamers is authentiek Oostenrijk ingericht met een open keuken en een gezellige zithoek. De badkamer is onlangs compleet vernieuwd.

Door de fraaie ligging aan de rand van het bos wat bij dit huis behoord en de enorme tuin kunt U heerlijk genieten van de rust die dit huis te bieden heeft. Van hieruit kunt U heerlijke wandelingen en fietstochten maken. Mallnitz is een gezellig dorp met in de winter een heerlijk skigebied en in de zomer is dit een paradijs voor de natuurliefhebber. U bereikt Mallnitz gemakkelijk vanuit het noorden met de autotrein, die bijna voor de deur stopt of vanuit het zuiden via een prima bergweg. In de omgeving zijn er tal van mogelijkheden om te sporten en te ontspannen. Fietsen, Skiën, Langlaufen, Raften, Wandelen, Paardrijden, Tennissen en veel meer. Kortom: U komt hier niets tekort voor een fantastische vakantie.


close