UitstekendBelvilla10

Resort Pressegger See 3

Oostenrijk karinthie Presseggen

  • 4
  • 2
Resort Pressegger See 3

    Vakantiepark Resort Pressegger See ligt in het mooie Karinthië, op een steenworp afstand van de Pressegger See in het gehucht Presseggen. Het kleinschalige centrum van Hermagor ligt op 7 km. Het resort is in 2022 heropend en bestaat uit een deel met (nieuwe) chalets en mobilhomes en een camping.

    Resort Pressegger See beschikt over leuke faciliteiten voor jong en oud. Zo is er onder andere een openlucht zwembad, een restaurant, een speeltuin en een kleine supermarkt. U kunt er tevens fietsen huren. Net buiten het vakantiepark, vindt u er natuurlijk de fantastische Pressegger See. Hier is het prima vertoeven op het grote strand. Ook voor watersportliefhebbers is dit een topbestemming. Of u nu een duik in het warme, blauwe water neemt of op een andere manier van het meer geniet, waterpret is gegarandeerd. Indien u helemaal tot rust wilt komen, kunt u (tegen betaling) gebruik maken van het wellnesscentrum "AlpinSPA" van het op 6 km. gelegen vakantiepark Resort Hermagor-Nassfeld. Hier vindt u tevens een binnen- en buitenzwembad.

    Prachtige bergen, uitgestrekte bossen en mooie meren; dat zijn de kenmerken van deze regio. De omgeving leent zich dan ook prima voor het maken van (lange) wandelingen voor het hele gezin. Op deze manier ontdekt u de Oostenrijkse natuur eigenlijk het beste. Er zijn tevens diverse sportieve activiteiten in de bergen mogelijk van mei tot oktober. Ook liefhebbers van cultuur komen aan hun trekken. Villach (39 km.) is een bruisende stad met een mooie combinatie van tradities en het moderne leven. Aan het Hauptplatz vindt u er diverse terrasjes en gezellige restaurants. De hoofdstad van Karinthië (Klagenfurt) ligt op 75 km. en is ook zeker het bezoeken waard. Cultuur, pittoreske straatjes en paleizen uit de 16de eeuw, het is er allemaal. En als u er dan toch bent, bezoekt u dan ook de Wörthersee. Dit grootste alpenmeer van Europa ligt in een mondaine omgeving. Uitstapjes naar Italië en Slovenië zijn ook mogelijk.

    Kortom; voor ieder wat wils! Vakantiepark Resort Pressegger See is een aanrader, voor het hele gezin.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Presseggen

    WeatherAPI.com