UitstekendBelvilla9.1

Schröllhütte

Oostenrijk karinthie Sankt Andrä, Lavanttal

  • 6
  • 3
Schröllhütte

    Deze leuke berghut is prachtig gelegen in de bergen met een heerlijk uitzicht over het Lavantal. Omgeven door landerijen verblijft U midden in de natuur, heerlijk rustig en ver weg van de dagelijkse hectiek en het verkeer. De rust die deze plek biedt, brengt je weer helemaal tot jezelf. Zomers grazen de koeien hier recht voor de deur.

    Dit huis heeft drie slaapkamers, een ruime woonkeuken en een badkamer met douche en toilet. Het huis biedt plaats aan zes personen. In de zeer ruime tuin rondom het huis kunt U genieten van een prachtig uitzicht. De kinderen kunnen hier heerlijk spelen. Wat denkt U ervan om lekker te grillen en onder het genot van de ondergaande zon een drankje te drinken en een boek te lezen. Het laatste deel van de weg naar deze accommodatie is een bergweg van circa 10 km, maar deze is zeer goed te berijden.

    De omgeving van dit in Kärnten gelegen huis heeft veel te bieden voor zowel de sportieve vakantieganger als voor diegene die alleen rust zoekt. Wandelen, fietsen of de prachtige bergen en meren bezoeken. Kortom heerlijk genieten in de Oostenrijkse natuur.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Sankt Andrä, Lavanttal

    WeatherAPI.com