Binter 7

    Dit leuke appartement bevindt zich in een klein landelijk gelegen complex, centraal gelegen tussen de skigebieden van Dreiländereck en het topgebied Nassfeld en de Presseggersee.

    Het appartement heeft drie slaapkamers en een zeer ruime woonkamer. Het balkon biedt een heerlijk uitzicht over de bergen en het Gailtal. U kunt gebruik maken van de bijbehorende tuin. De keuken is van alle gemakken voorzien. Er is zelfs een wasmachine aanwezig. De badkamer is voorzien van een douche. Er is plaats voor 2 auto´s direct voor de deur. In het appartementenhuis is een bergruimte aanwezig voor Uw ski´s en skischoenen.

    Er is heel veel te beleven in deze prachtige omgeving in het zonnige zuiden van Oostenrijk. De Presseggersee ligt op circa 10 km rijden en de skigebieden Nassfeld en Dreiländereck zijn met de auto ook vlot te bereiken, zonder lastige bergpassen. Wandelen, fietsen, vissen en nog veel meer. Kom heerlijk genieten in deze heerlijke omgeving en laat de stress van het dagelijkse leven even helemaal achter U. Kärnten is een echte aanrader!


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Sankt Stefan an der Gail

    WeatherAPI.com