Belvilla-

Junior Suite Faaker See 06 - 2 Pax

Oostenrijk karinthie Treffen am Ossiacher See

  • 2
  • 2
Junior Suite Faaker See 06 - 2 Pax

    In deze volledig gerenoveerde vakantiewoning in bergresort Die Kanzlerin, aan de noordoever van de Ossiacher See bij Villach, kunnen stellen, kleine gezinnen of groepen genieten van het beste van 2 werelden. Een verfrissende wandeling door het bergen of een duik in het water van de Ossiacher See, het is volledig aan jou!

    De vakantiewoning ligt 1500 m boven de zeespiegel en is een uniek vertrekpunt om de streek te ontdekken. In de zomer kun je heerlijk wandelen en mountainbiken, en in de winter betreed je direct vanuit het hotel de pistes van een van de populairste skigebieden van Karinthië.

    De accommodatie kent een moderne alpine stijl, wat zorgt voor een huiselijke sfeer. Met een volledig uitgeruste keuken en een zeer sfeervol gemeubileerd balkon, kun je je vakantiedagen ontspannen spenderen. Geniet van een zelfgemaakte maaltijd of ontspan met een lekker glas wijn. Bovendien biedt het resort een wellnessgedeelte met binnenzwembad, sauna & stoombad en een restaurant inclusief karakteristieke lounge.

    Gratis WiFi in de lobby en bij de bar.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Treffen am Ossiacher See

    WeatherAPI.com