GoedBelvilla7.4

Luxery Salzkammergut Chalet G

Oostenrijk opper-oostenrijk Obertraun

  • 6
  • 3
Luxery Salzkammergut Chalet G

    In Obertraun aan de voet van het imposante Dachsteingebergte en aan de oever van de schilderachtige Hallstättersee bij het bekende Hallstatt staat dit luxe 3 onder 1 kap huis in een uniek vakantiedorp. Obertraun ligt ten zuidoosten van Salzburg in het omvangrijke merengebied Salzkammergut. 's Zomers een zeer populair vakantiegebied en 's winters een veel bezocht skigebied. Het gebied is zo uniek, dat het in 1997 als Werelderfgoed is toegevoegd aan de lijst van UNESCO.

    Het luxe drie-onder-een-kap chalet is zeker vier sterren waardig. Naast de sfeervolle woonkamer met moderne open keuken beschikt u over 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad, aparte douche en toilet. Het chalet heeft een royaal terras en een eigen parkeerplaats. Door de open landschappelijke structuur van het resort, vormt het park één geheel met de omgeving en bevindt u zich direct midden in de overweldigende natuur.

    In het vakantiedorp bevindt zich een centraal gebouw met vele mogelijkheden zoals een restaurant met zonneterras (terras alleen in de zomer geopend), binnenzwembad, minimarkt, kinderanimatie (alleen in de zomer) en een fitness studio. Een massage kunt u ter plaatse tegen betaling erbij boeken. Op loopafstand bevindt zich het openbare strand van het meer. In de winter stopt de skibus voor de deur en ook kunt u ter plekke de skihuur regelen. De regio heeft zowel in de zomer als in de winter een groot aanbod aan activiteiten en uitstapjes. In elk jaargetijde dus de ideale vakantiebestemming!

    De ligging van het chalet kan afwijken van de fotopresentatie, het comfortniveau is echter zoals beschreven. De afgebeelde foto's zijn slechts een voorbeeld.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Obertraun

    WeatherAPI.com