UitstekendBelvilla9

Apartments Home Isegrim, Altenmarkt-Typ D, 2-Raum,

Oostenrijk salzburgerland Apartments Home Isegrim, Altenmarkt-Typ D, 2-Raum,

  • 2
  • 1
Apartments Home Isegrim, Altenmarkt-Typ D, 2-Raum,

    Zeer aantrekkelijk, gezinsvriendelijk vakantiecomplex met buitenzwembad en wellnesscentrum op een enorm natuurgebied, rustig aan de rand van de stad en het bos (850 m boven zeeniveau). De appartementen van Isegrim bieden een groot en gevarieerd ondersteunend programma - niet alleen, maar vooral voor gezinnen. Terwijl de kinderen op het ruime grasveld ravotten, knuffelen met de dieren of spetteren in het zwembad, kunnen de volwassenen zich laten verwennen in de wellnessruimte en 's avonds kan iedereen samen aan het knetterende kampvuur zitten en plannen maken voor de volgende spannende dag tijdens het grillen van worstjes. Daarnaast zijn verschillende actieve programma's zoals b.v. Afhankelijk van het programma worden dagelijks mountainbike-, wandel-, nordic walking- of alpine-energieoefeningen aangeboden. De wandelbus stopt op slechts ca. 100 m van uw accommodatie. Deze brengt je van eind mei tot begin oktober tegen een kleine vergoeding naar de startpunten van je wandel- of fietstochten. Met de Altenmarkt-Zauchensee-gastenkaart krijgt u ook gereduceerde toegang tot de Therme Amadé in Altenmarkt.

    Details: 1 saunabezoek per accommodatie WiFi 1x per week kampvuur met worst grillen en brood bakken voor de kinderen, evenals 2 drankjes per volwassene (in juli en augustus) 2x per week ponyrijden voor kinderen (in juli en augustus)

    Activiteiten in de omgeving: Voor de kleintjes In het complex kunnen twee keer per week ponyrijden worden aangeboden. 1x per week barbecue en brood bakken bij het kampvuur voor groot en klein. In de 30.000 vierkante meter grote Therme Amadé midden in Altenmarkt-Zauchensee kunt u ook genieten van belevingsgerichte gezinsattracties en alpine gezondheidsbehandelingen. Wij raden een wandeling aan vanaf de Altenmarkt via de oude Zauchenseestraße naar de Zauchensee - fantastische uitzichten zijn gegarandeerd. Over het algemeen is er in de Salzburger Sportwelt, tussen Tauern en Dachstein, langs de jonge Enns veel te bieden: gastronomie voor elke behoefte, zomerfestivals en oogstfeesten evenals een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten, bijv. 1.000 km wandelen wandelpaden, 500 km mountainbikeroutes, twee rivierfietspaden, 160 km ruiterpaden, 10 bergbanen met zomerbediening, zwemmeren, waterwerelden, plaatsen met een rijke geschiedenis, voor golfvakantiegangers een compacte 9-holes baan en een 18- hole championship course met gasttoernooien

    Mobiliteit: niet geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Apartments Home Isegrim, Altenmarkt-Typ D, 2-Raum,

    WeatherAPI.com