Bernadette

    In het dorpsdeel “Mühlbach” van het bekende Bramberg am Wildkogel en op korte afstand van de lift naar het skigebied van Kitzbühel, is aan de zonzijde van het dal dit prachtige, maar vooral ook sfeervol ingerichte vakantiehuis gelegen.

    U bewoont de vakantiewoning op de 1e etage welke bestaat uit een royale woonkamer met grote eettafel en toegang tot het prachtige en grote balkon. Verder vindt u op deze etage een moderne open keuken en maar liefst 3 slaapkamers. U voelt hier zich direct huis.

    in de tuin staan speeltoestellen van de eigenaar waar uw kinderen gebruik van mogen maken. Ook kunt u hier op een warme zomeravond de bbq aansteken. Direct naast het huis is het openbare zwembad en zijn er sportvoorzieningen.

    In de winter kunt u op korte afstand van het huis (450 m) in de gratis skibus stappen welke u brengt naar de direct omliggende skigebieden van Kitzbühel/Kirchberg of Bramberg/Wildkogel. Wandelen, rodelen, langlaufen kunt u in de directe omgeving.
    In de zomer is er voldoende te beleven, de bekende watervallen van Krimml, de Grossglocknerstrasse, de Gerlospas liggen allemaal in de nabije omgeving. Een echte aanrader!


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Bramberg am Wildkogel

    WeatherAPI.com