Zeer goedBelvilla8.5

Dorfblick Bramberg

Oostenrijk salzburgerland Bramberg am Wildkogel

  • 8
  • 4
Dorfblick Bramberg

    Midden in het centrum van de altijd gezellige Bramberg, vlakbij de nieuwe Smaragdbahn, is dit gerenoveerde luxueuze appartement gelegen (op de 2e verdieping).

    De woonkamer is royaal netjes en gezellig ingericht zodat u zich gelijk thuis voelt. U beschikt verder over een open keuken met alle moderne apparatuur, vier slaapkamers en een badkamer. Naast een prachtig balkon, mag u de kleine tuin aan de achterzijde van het huis ook gebruiken.

    Restaurant, uitgaansgelegenheden, openbaar vervoer en andere voorzieningen zijn in de directe omgeving. U bevindt zich midden in het centrum, dus heeft u de auto niet nodig.

    Wanneer u in de winter in Bramberg bent, mag u de langste (verlichte) rodelbaan van Europa met 14 km zeker niet missen. Een geweldige sensatie!
    Wil u ergens anders skieën? Geen probleem. In 5 tot 20 minuten bent u in de skigebieden van Kitzbühel of Zillertal Arena.

    In de andere jaargetijden zijn er volop activiteiten in de directe omgeving en zijn bezienswaardigheden zoals de Krimmler Wasserfallen en de Großglockner de moeite waard om te bezoeken.

    Deze vakantiewoning zal in het voorjaar 2019 volledig gerenoveerd worden. Vanaf zomer 2019 kunt u van de woning in nieuwe staat gebruik maken. Naar verwachting zullen er vanaf juli 2019 nieuwe foto's gepresenteerd worden van de gerenoveerde woning.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Bramberg am Wildkogel

    WeatherAPI.com