UitstekendBelvilla9.6

Chalet Anna Bramberg

Oostenrijk salzburgerland Bramberg am Wildkogel

  • 6
  • 3
Chalet Anna Bramberg

    Op korte afstand van het bekende Bramberg, gelegen in het National park Hohe Tauern, ligt het dorpsgedeelte Wenns. Op deze rustige maar zeer centrale locatie vindt u uw prachtig vrijstaande Chalet. U bewoont het chalet geheel alleen, dus veel privacy. In het goed onderhouden chalet vindt u veel oude details en een typisch Oostenrijkse knusse sfeer. Ideaal voor samen reizende families of vrienden.

    Op de begane grond beschikt u over een royale en nette keuken met aansluitend een gezellig ingerichte woonkamer. De eettafel is ideaal voor 8 personen, maar met 10 personen kunt u er ook zeker aan eten.
    Verdeeld over de begane grond en 1e etage beschikt u over totaal 5 slaapkamers waarvan 1 een doorgangs woon/slaapkamer is. Enkele slaapkamers zijn voorzien van een wastafel. Naast de slaapkamers beschikt u over 2 toiletten en een royale badkamer met ligbad en douche.
    Wilt u lekker ontspannen na een dag in de sneeuw, dan kunt u gebruik maken van de privé sauna, welke in overleg met de eigenaresse tegen betaling gereserveerd kan worden voor bepaalde uren.

    Rondom het huis is een royale tuin en is er tuinmeubilair beschikbaar.

    Vlakbij het huis is in de winter een oefenlift welke bekend staat als de “Wennser Gletscher”. De gondel naar het grote skigebied vindt u op slechts 1,5 km afstand. De gratis skibus vertrekt direct om de hoek zodat u de auto niet nodig hebt.
    Wanneer u in de winter in Bramberg bent, mag u de langste (verlichte) rodelbaan van Europa met zijn 14 km zeker niet missen. Een geweldige sensatie!

    In de andere jaargetijden zijn er volop activiteiten in de directe omgeving en zijn bezienswaardigheden zoals de Krimmler Wasserfallen en de Großglockner de moeite waard om te bezoeken.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Bramberg am Wildkogel

    WeatherAPI.com