Chalet Angelina

    Op loopafstand van het centrum van het gezellige dorpje Brück an der Grossglockner, vlakbij het bekende Zell am See en Kaprun, vind je dit prachtig gelegen vrijstaande chalet. Het chalet is volledig gerenoveerd tot een luxueus onderkomen. Door een optimale indeling, gebruik makend van moderne materialen en een hoogwaardige inrichting voelt u zich gelijk thuis in dit luxueuze en warm ingerichte huis.

    Op de begaande grond is een royale woonkamer met moderne open keuken en eetgedeelte voor alle gasten. Daarnaast is er een loungehoek om gezellig bij te praten. Verdeeld over 3 etages zijn er maar liefst 7 slaapkamers en 6 badkamers. Daarnaast kunt u na een dag wandelen, fietsen of skiën, heerlijk relaxen op het terras of in de Finse sauna.

    In slechts enkele minuten ben je in de skigebieden van Zell am See en Kaprun (met de bekende gletsjer waar bijna het gehele jaar geskied kan worden) In de winter stopt de gratis skibus vlakbij het huis. Het grote en bekende meer van Zell am See en de 2 18 holes golfbanen ligt op slechts 4 km afstand. Door de centrale ligging in het Salzburgerland bent U in alle jaargetijden vlakbij de meeste bezienswaardigheden en natuurlijk vlakbij de hoogste berg van Oostenrijk: de Großglockner.

    Bijzonderheden: Het huis wordt op dit moment volledig gerenoveerd. De getoonde foto's geven het comfortniveau weer, maar kunnen afwijken van de werkelijkheid. De foto's van dit huis worden verwacht begin januari 2020.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Bruck an der Großglocknerstraße

    WeatherAPI.com