Gesamtes Haus

    Dit comfortabele vakantiehuis met skischoenverwarmers en een heerlijk terras ligt in de Oostenrijkse wintersportregio. Het biedt alle ingrediënten voor een onvergetelijke tijd met familie of vrienden.

    Dienten am Hochkönig is een pittoresk dorpje waar doorgaans veel sneeuw valt. Dat zorgt voor een bij vlagen magische uitstraling! Het ligt in het hart van het wintersportparadijs 'Hochkönig' en het is vooral populair bij gezinnen. Met tal van leuke restaurants en heerlijke wandelroutes kun je je ook zonder wintersport ontzettend goed vermaken.

    De accommodatie is uitgerust met parkeergelegenheid en een sfeervolle uitstraling. Na een lange dag in de mooie regio kun je bovendien even lekker tot rust komen op het balkon, nadat je een heerlijke maaltijd hebt bereid in de goed uitgeruste keuken. De vakantiewoning biedt tevens een fietsenberging.

    Bij een verblijf in de zomer is de Hochkönig-Card bij de prijs inbegrepen. De Hochkönig-Card biedt onder andere gratis gebruik van kabelbanen en buitenactiviteiten zoals tennis.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Dienten am Hochkönig

    WeatherAPI.com