Appartment 3 - 6pax 1og

Oostenrijk, Salzburgerland, Dienten Am Hochkönig
vanaf1182


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Dit comfortabele appartement heeft een skiberging met skischoenverwarmers (op de begane grond) en een sfeervol gemeubileerd balkon/terras. Het biedt alle ingrediënten voor een gezellige vakantie met het gezin.

Dienten am Hochkönig is een pittoresk dorpje waar doorgaans veel sneeuw valt. Dat zorgt voor een bij vlagen magische uitstraling! Het ligt in het hart van het wintersportparadijs 'Hochkönig' en het is vooral populair bij gezinnen. Met tal van leuke restaurants en heerlijke wandelroutes kun je je ook zonder wintersport ontzettend goed vermaken. Maria Alm Hochkönig is een leuk pretpark op slechts 18 minuten van het verblijf. Teufelslöcher Wildlife Refuge is ook de moeite waard.

De accommodatie is uitgerust met parkeergelegenheid, een goed uitgeruste keuken, een barbecue en een sfeervolle uitstraling. De skiberging in de kelder is dankzij verwarming zelfs op koude winterdagen comfortabel. In de kelder bevindt zich bovendien een plaats voor opslag van afval. Je kunt je huisdier meenemen en er is gratis WiFi beschikbaar.

Bij een verblijf in de zomer is de Hochkönig-Card bij de prijs inbegrepen. De Hochkönig-Card biedt onder andere gratis gebruik van kabelbanen en buitenactiviteiten zoals tennis.


close