Belvilla-

Appartment 5 - 4pax 2og

Oostenrijk salzburgerland Dienten am Hochkönig

  • 4
  • 2
Appartment 5 - 4pax 2og

    Dit comfortabele appartement heeft een skiberging met skischoenverwarmers (op de begane grond) en een mooi balkon. Het biedt alle ingrediënten voor een gezellige vakantie met het gezin.

    Dienten am Hochkönig is een pittoresk dorpje waar doorgaans veel sneeuw valt. Dat zorgt voor een bij vlagen magische uitstraling! Het ligt in het hart van het wintersportparadijs 'Hochkönig' en het is vooral populair bij gezinnen. Met tal van leuke restaurants en heerlijke wandelroutes kun je je ook zonder wintersport ontzettend goed vermaken. Maria Alm Hochkönig is een leuk pretpark op slechts 18 minuten van het verblijf. Teufelslöcher Wildlife Refuge is ook de moeite waard.

    De accommodatie is uitgerust met parkeergelegenheid en een goed uitgeruste keuken die je de kans biedt om je favoriete gerechten te bereiden. De skiberging in de kelder is dankzij verwarming zelfs op koude winterdagen comfortabel. In de kelder bevindt zich bovendien een plaats voor opslag van afval. Je kunt een huisdier meenemen en er is gratis WiFi beschikbaar!

    Bij een verblijf in de zomer is de Hochkönig-Card bij de prijs inbegrepen. De Hochkönig-Card biedt onder andere gratis gebruik van kabelbanen en buitenactiviteiten zoals tennis.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Dienten am Hochkönig

    WeatherAPI.com