Ferienhaus Krapflgeusche

Oostenrijk, Salzburgerland, Ferienhaus Krapflgeusche
vanaf827


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Het vakantiehuis "Krapflgeusche" in Muhr in het Salzburger Land is een ideaal uitgangspunt voor gezinnen en bevriende stellen die van fietsen en bergtochten en alpine huttentochten houden. Heerlijke alpine zomers, adembenemende berg- en dromerige winterlandschappen in combinatie met veel ruimte en een grote tuin wachten hier op u!

Het huis is gelegen in het mooie recreatiedorp Muhr en is omgeven door weiden en alpenweiden. De regio is sinds 2020 ook een biosfeerreservaat van UNESCO. Skigebieden zoals de Katschberg of St. Margarethen liggen op slechts enkele minuten rijden met de auto. Alle noodzakelijke voorzieningen en winkels bevinden zich in Sankt Michael im Lungau en zijn met de auto in minder dan 10 minuten te bereiken.

Het huis ligt op een omheind terrein van 800 m², waar kinderen heerlijk buiten kunnen spelen en uw hond zich naar hartelust kan uitleven. Een complete renovatie is liefdevol uitgevoerd in de afgelopen jaren. De keuken is volledig uitgerust en alle slaapkamers en de woonkamer hebben satelliet-tv (inclusief streaming-diensten in de woonkamer). U kunt parkeren op het terrein direct bij het huis.


close