Zeer goedBelvilla8.8

Landhaus Josien

Oostenrijk salzburgerland Goldegg

  • 8
  • 4
Landhaus Josien

    Dit vakantiehuis in Goldegg heeft 4 slaapkamers en 2 badkamers en is geschikt voor een familie of vriendengroep. De accommodatie is gelegen in de bergen vlak bij het dorpscentrum. Het heeft toegang tot gratis WiFi, een sauna en is huisdiervriendelijk met maximaal 2 huisdieren voor € 20 / huisdier / verblijf. Eind 2019 zijn de keuken, 1 badkamer beneden en 1 badkamer boven gerenoveerd in een moderne stijl, met keurige afwerking en in de hal is een apart gastentoilet (zie tijdelijke foto's).

    Goldegg staat bekend vanwege haar mooie ligging. Hier is echter nog veel meer te ontdekken: u kunt Schloss Goldegg bezoeken, lekker gaan zwemmen in de Böndlsee of gaan golfen op de 18-holes golfbaan. In de winter is er de mogelijkheid om te skiën en snowboarden in skigebied Salzburger Sportwelt. Hier is meer dan 300 km aan piste te vinden en zijn ook verschillende funparks aanwezig.

    Aan het eind van de dag kunt u uw auto parkeren in de garage waarna u de skispullen kwijt kunt in de skiberging met skischoenverwarmers. De kinderen kunnen nog hun laatste energie kwijt bij de tafeltennistafel, waarna u gezellig met zijn allen een hapje kunt eten in een van de restaurants (300 m).

    Als geen auto tot uw beschikking heeft kunt u de (ski)bus pakken die stopt op 100 m van het vakantiehuis.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Goldegg

    WeatherAPI.com