UitstekendBelvilla9

Chalet Kristall

Oostenrijk salzburgerland Großarl

  • 12
  • 5
Chalet Kristall

    Net buiten het bekende en gezellige Grossarl kom je op 1050 meter hoogte dit prachtige chalet tegen. De ligging is werkelijk uniek. Heerlijk in de zon, met een prachtig uitzicht en bovendien volledig vrijstaand, dus volop privacy. Het genieten begint al bij aankomst, je parkeert op je eigen prive parkeerplaats.

    Op de begane grond beschik je over een prachtige woonkamer met open keuken, een badkamer en een slaapkamer. Op de eerste etage zijn 4 slaapkamers gesitueerd een balkon en een badkamer.
    Na een dag wandelen of skiën kan je heerlijk ontspannen in de zonnige tuin met prachtig uitzicht of in je eigen wellness welke voorzien is van een ruime sauna, meerpersoons ligbad, stortdouches en ligbedden. Van het speeltuintje van het naastgelegen hotel mag door onze gasten gratis gebruik gemaakt worden.
    Weer of geen weer het is altijd feest met de werkelijk unieke indoor barbecue.
    Uiteraard bevind zich in het chalet een verwarmde skiopslagruimte. Bovendien heeft u door het verwarmde skischoenenrek altijd lekker warme en droge skischoenen. Leuk voor de kinderen om in de winter een afdaling op een slee te maken? Tijdens uw gehele verblijf staat er 1 gratis ter beschikking.

    Wat is er nou leuker na een dag vol indrukken en inspanning de speksteenkachel eens op te stoken en onder het genot van een drankje, te genieten van de comfortabele warmte en het vlammenspel. Wij hebben alvast voor het stookhout gezorgd.
    Natuurlijk is het chalet voorzien van wifi en een moderne smart t.v. met internet.

    Kortom een prachtig chalet met veel luxe en een prachtig uitzicht. Een echte aanrader!


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Großarl

    WeatherAPI.com