UitstekendSkichalets.nl9.5

Alpenstern

Oostenrijk salzburgerland Kaprun Zell am See

  • 13
  • 6
Alpenstern

    Catered chalet Kaprun - Zell am See

    Skichalet Alpenstern is ideaal op een toplocatie in het centrum van Kaprun gelegen en toch rustig in een zonnig chalet wijkje. Dus voor een heerlijk terrasje, leuke boetiekjes, een Schnapps in een gezellige Stüberl of een trendy drankje in een lounge bar is alles in de nabijheid en zo aan te lopen.

    Vrijstaande chalets zijn een zeldzaam gegeven in Kaprun en we werden dus direct verliefd op dit chalet. Laat staan de ligging ten opzichte van het skigebied. Want ook dit is een ware plus. De pistes van de Maiskogel en de Panoramabahn Schaufelberg liggen slechts op 450 meter van het skichalet en met de gratis skibus die voor de deur stopt ben je er in no-time en na een dag inspanning ben je ook zo weer terug in je skichalet. En natuurlijk gaat deze gratis skibus ook naar de Kitzsteinhorn gletsjer. Je hebt ter plaatse je auto niet meer nodig.

    Modern en warm ingericht

    Het charmante chalet is uitstekend verzorgd en het is modern en warm ingericht en geeft je meteen een thuisgevoel. Het skichalet telt een gezellige eetkamer voor een heerlijk verblijf met je familie of vrienden. Vanuit de twee woonkamers met heerlijke luie banken heeft één living via openslaande deuren direct toegang tot het aangrenzende terras en de tuin waar je zo zou willen gaan zitten met een goed boek. Of je zet de flatscreen tv aan en kijk gezellig naar een Nederlandse zender.

    Sauna met douche en een badkamer bij elke kamer

    Relaxed is ook de sauna met douche waar je ‘s avonds heerlijk kunt nagenieten. De slaapkamers zijn alle voorzien van een eigen douche of bad en toilet en zijn ruim van opzet.

    Een magnifiek uitzicht op de bergkammen

    De meeste kamers beschikken over een zonnig balkon. Vanaf de balkons heb je werkelijk een magnifiek uitzicht op de spitse bergkammen van ondermeer de Großglockner en de imposante Kitzsteinhorn gletsjer. Het mooie, geheel vrijstaande en onlangs gerenoveerde skichalet is omringd door een grote tuin met een terras op het zuiden die zonaanbidders zullen waarderen. Ben je met jonge kinderen dan is er een oefen/kinderpiste op een paar minuutjes lopen van het skichalet.

    Geliefd bij Nederlanders

    Kaprun is geliefd bij Nederlanders; leuk dorp, genoeg te doen en ook nog eens vlakbij de gletsjer. Ultimate ski dus. Nu te combineren met ultimate stay in het uitstekend verzorgde skichalet Alpenstern.

    Volledige privacy

    Je chaletstaf woont niet in het skichalet, dus je hebt volledige privacy.

    Catered chalets in Kaprun Zell am See is skiën met 100% volledige sneeuwgarantie en een verblijf in een sfeervol chalet in een super gezellig dorp.

     


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Kaprun Zell am See

    WeatherAPI.com