UitstekendBelvilla9

Wellness-Aparthotel-Kleinarl

Oostenrijk salzburgerland Kleinarl

  • 4
  • 2
Wellness-Aparthotel-Kleinarl

    Op de rand van het National Park Hohe Tauern ligt op 1014 meter hoogte het idyllische dorpje Kleinarl. Het uitzicht op de omliggende bergen en de gemoedelijkheid van de inwoners zorgt ervoor dat u zich hier gelijk thuis voelt. Op slechts 200 meter van het centrum aan een doodlopend weggetje aan de zonzijde is uw appartement gelegen.

    Uw appartement maakt deel uit van appartementenhuis welke geheel gerenoveerd en verbouwd is naar een huidig 5 sterren niveau. In het complex kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten zoals een zeer uitgebreid wellness gedeelte (800m2) met groot binnen zwembad, sauna (o.a. Almsauna, Tapidarium, stoomcabine obv kruiden en zout, sanarium en speciale kindersauna), whirlpool en massagemogelijkheden, broodjesservice of heerlijk genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet (deels tegen betaling).

    De inrichting van het appartement is modern, sfeervol en zeer verzorgd.
    U beschikt over twee slaapkamers met een tweepersoonsbed, een woonkamer met open keuken, een badkamer en een apart toilet. Het balkon geeft een heerlijk uitzicht. Tevens kunt u gebruik maken van de gezamenlijke grote tuin, terras en ligweide met ligstoelen.

    Terwijl u lekker uitrust, kunnen de kinderen heerlijk spelen in de aparte speelkamer, of buiten waar u o.a. een schommel en een glijbaan vindt. In de periode van half juni tot half september kunnen de kinderen tussen 4 en 14 jaar deelnamen aan het “Abenteuerland” waarbij op alle werkdagen altijd wel iets spannends te beleven valt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Kleinarl

    WeatherAPI.com