Zeer goedBelvilla8.3

Ullach A

Oostenrijk salzburgerland Leogang

  • 6
  • 2
Ullach A

    Vlakbij het centrum van het bekende Leogang ligt op een prachtige, zonnige en rustige locatie dit gerenoveerde vakantiehuis. Het huis is opgedeeld in 2 vakantiewoningen, welke afzonderlijk maar ook gezamenlijk gehuurd kunnen worden. Je bewoont het appartement op de begane grond welke ruim en zeer gezellig is ingericht. Wat gelijk opvalt bij binnenkomst is de ruime woonkamer met open keuken voorzien van alle moderne apparatuur en een prachtige eettafel waar je samen aan kunt eten. De houtkachel voor de koudere periodes of juist het zonnige terras met de ruime tuin in de zomer maakt dat de vakantiewoning een perfecte locatie is voor je vakantie.
    Op ca 100 meter afstand komt in de winter de gratis skibus voorbij welke je in enkele minuten brengt naar het bekende skigebied Saalbach Hinterglemm. Langlaufloipen vindt je in de directe omgeving.
    Door de centrale ligging bereik je in de zomer snel Tirol, of het bekende Zell am See, Kaprun of Salzburg. Dichterbij zijn er meer dan voldoende wandelmogelijkheden en Leogang is natuurlijk bekend om de perfecte mountainbike mogelijkheden. Een echte aanrader!


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Leogang

    WeatherAPI.com