UitstekendBelvilla9

Hochzint

Oostenrijk salzburgerland Leogang

  • 6
  • 2
Hochzint

    Dit sfeervolle appartement ligt in Leogang, in Oostenrijk. Er zijn 2 slaapkamers en in de woonkamer staat een slaapbank. In totaal kunnen er 7 personen overnachten, ideaal dus voor een vakantie met vrienden of familie. De badkamer beschikt over een sauna waar u heerlijk tot rust kunt komen.

    In de winter kunt u met de gratis skibus (100 m) naar het skigebied Leogang Saalbach Hinterglemm met 270 km aan pistes. De piste in het dorp, die ook vaak 's avonds geopend is, vindt u op loopafstand 200 m. Naast skiën kunt u in de buurt rodelen en langlaufen. In de andere jaargetijden kunt u wandelen, mountainbiken en van de rust genieten. Ook kunt u een uitstapje maken naar Zell am See of de Krimmler Watervallen.

    Het appartement bevindt zich op de 3e etage en is van alle gemakken voorzien. De keuken is onder andere uitgerust met een oven en afwasmachine en er zijn 2 badkamers, waarvan er 1 een bad heeft. Vanaf het balkon heeft u uitzicht over de bergen en de andere vakantiehuizen.

    Opmerking: het niveau van het schoonmaken van appartementen is verhoogd om er zeker van te zijn dat alles Corona-proof is.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Leogang

    WeatherAPI.com