Zeer goedBelvilla8

Sinnlehen Sommer

Oostenrijk salzburgerland Maishofen

  • 7
  • 3
Sinnlehen Sommer

    Heerlijk centraal in het Salzburgerland, direct aan de toegangswegen naar het bekende Saalbach-Hinterglemm en Zell am See ligt dit verzorgde en gezellige vakantiehuis.
    Op de 1e etage beschikt u over maar liefst 3 slaapkamers welke allemaal over een eigen badkamer met douche en wastafel beschikken. Diverse slaapkamers hebben toegang tot het zonnige royale balkon vanwaar u een schitterend uitzicht heeft op de omliggende bergen en de uitgestrekte weilanden. Op de 1e etage bevindt zich tevens de woonkamer met open keuken, voorzien van alle moderne apparatuur. De kamers grenzen allemaal aan een gezamenlijke overloop en toilet, welke mogelijk ook door andere gasten gebruikt worden.
    Op de begaande grond bevindt zich een royale “Stube” welke u (eventueel gezamenlijk met andere gasten) mag gebruiken als eetkamer. Deze “Stube” mag tot 21.00 uur worden gebruikt.
    Maishofen als uitgangspunt voor uw vakantie is ideaal. Door de centrale ligging bent u snel in bekende plaatsen als Zell am See, Salzburg of rijd u naar de bekende watervallen van Krimml of de Großglocknerstrasse. Vele golfbanen liggen in de directe omgeving en de actieve vakantieganger kan heerlijk raften, mountainbiken of wandelen in de directe omgeving.

    In de winter wordt dit huis aangeboden met referentie AT-5751-18


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Maishofen

    WeatherAPI.com