Belvilla-

Mariapfarr Appartement E

Oostenrijk salzburgerland Mariapfarr

  • 8
  • 3
Mariapfarr Appartement E

    Midden in het centrum van Mariapfarr, een van de dorpen met de meeste zonuren van Oostenrijk en gelegen op 1100 meter hoogte, is dit prachtige en luxueuze vier sterren appartementencomplex gelegen. Op loopafstand van uw appartement vindt u talrijke restaurants en zijn er inkoopmogelijkheden.

    Uw royale appartement (123m2) beschikt naast een sfeervolle woonkamer met moderne open keuken over 3 slaapkamers, 2 moderne badkamers en een apart toilet. De 7e en 8e persoon kunnen slapen op de hoogwaardige slaapbank in de woonkamer. Om heerlijk te ontspannen heeft u een eigen finse sauna. Vanaf uw terras kunt u heerlijk geneten van de omliggende bergwereld. Omdat de appartementen zijn verdeeld over meerdere etages, is het vooraf onbekend op welke etage uw appartement is gelegen.

    Als gast van dit complex heeft u dagelijks 3 uren gratis toegang tot het naastgelegen en intern verbonden Wellness-oase Samsunn (kinderen vanaf 14 jaar) met 4 verschillende sauna’s, een stoomcabine, infraroodcabine, whirlpool ect. Tegen meerprijs zijn er beautybehandelingen mogelijk. Het naastgelegen openluchtzwembad, met speciaal kinderbad, kan tijdens de openingstijden kosteloos worden gebruikt.

    De directe omgeving biedt voor elke vakantieganger voldoende mogelijkheden. Talrijke wandel-en mountainbike routes, authentieke berghutten met regionale specialiteiten en natuurlijk een prachtig zich op het Tauern- en Nochgebergte.

    In de winter is het familieskigebied Fanningberg op slechts 10 min afstand, maar u kunt ook gebruik maken van de skigebieden van Mauterndorf, St Michael of Obertauern. Voor de langlaufer en biatlon sporter zijn er ruime mogelijkheden. En vanzelfsprekend zijn er prachtige winterwandelwegen.

    Bijzonderheden: in de zomer ontvangt u gratis de Lungaucard tijdens uw verblijf. Deze kaart biedt u bijvoorbeeld gratis toegang tot verschillende gondels (1x per gondel tijdens uw verblijf), toegang tot verschillende bezienswaardigheden, een kasteel, stoomtrein, rodelbaan en tolweg (wijzigingen voorbehouden)


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Mariapfarr

    WeatherAPI.com