Janna

    Deze prachtige, uit boomstammen vervaardigde vrijstaande vakantievilla is in 2016 compleet nieuw ingericht en biedt ruim plaats aan 20 personen. De afwerking is geheel in stijl van het huis. Centraal op de begane grond bevind zich de grote keuken met verbinding tot de ruime eetkamer. Tussen de keuken en woonkamer staat de prachtige tegelkachel die heerlijke warmte af geeft.
    Op de begane grond is tevens een twee persoons slaapkamer met badkamer.
    Op de eerste verdieping is 1 slaapkamer met badkamer ensuite en 4 slaapkamers met nog 2 extra badkamer op de gang.
    Na een actieve dag is het heerlijk ontpannen in de grote sauna die zich in het souterrain van het huis bevind, waar zich nog 2 slaapkamers en een badkamer bevinden die plaats bieden aan 6 personen.
    Dit vakantiehuis is dan ook zeer geschikt voor meerdere families die naast het samen zijn ook gesteld zijn op de privacy.

    Mauterndorf is midden gesitueerd tussen de verschillende skigebieden zoals Grosseck, Obertauern en Katschberg. De skibus rijdt vanuit Mauterndorf langs al deze gebieden. Het ideale uitgangspunt voor de skier die graag verschillende gebieden wil ervaren. Ook in de zomer heeft de prachtige omgeving van Lungau veel te bieden voor de actieve maar ook minder actieve vakantieganger.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Mauterndorf, Lungau

    WeatherAPI.com