UitstekendBelvilla9.2

Chalet Emmylou

Oostenrijk salzburgerland Mauterndorf

  • 12
  • 5
Chalet Emmylou

    Het nieuw gebouwde luxe chalet biedt ruimte aan maximaal 12 personen. Het vrijstaande huis dat u alleen bewoont, ligt aan de rand van het dorpje Mauterndorf, in de mooie, zonnige Lungau, direct naast wandelroutes en naast de langlaufloipe.
    Zodra u binnenkomt, voelt het meteen als thuis.
    Het chalet is comfortabel ingericht en van alle denkbare luxe voorzien.
    Naast 5 slaapkamers en 4 badkamers beschikt het chalet over een eigen wellness-ruimte, waarin u na een lange wandeling of een mooie dag op de piste nieuwe energie in de jacuzzi kunt opdoen of in de sauna tot rust kunt komen.
    Op aanvraag krijgt u slippers en badjassen (meerprijs van € 10 per persoon).
    In alle slaapkamers, de woonkamer en de wellness-ruimte staat een televisie. In het hele huis heeft u gratis beschikking over internet via wifi.
    De woonkamer van dit chalet met open designkeuken, die van alle gemakken is voorzien (bijv. Nespresso-koffiezetapparaat), is zeer ruim en smaakvol ingericht.
    Verder vindt u in de woonkamer naast een gameconsole (PlayStation4 met drie controllers), ook bord-, kaart- en gezelschapsspellen.
    De open haard nodigt uit tot gezellige winteravonden (voldoende openhaard- en aanmaakhout beschikbaar).
    Er zijn 6 parkeerplaatsen beschikbaar, waarvan 2 in de garage, die ook over een skiruimte met skischoenverwarmers beschikt.
    Zowel vanuit het chalet als vanaf de verschillende, zonnige terrassen en balkons hebt u een mooi uitzicht op de bergen, het dal en het pittoreske dorpje Mauterndorf.
    Verder staat er op het terras een barbecue, die na gebruik schoongemaakt dient te worden. Anders betaalt u een bedrag van € 30 voor de schoonmaakkosten.



    Tijdens het verblijf van 1 juni tot 31 oktober krijgen alle gasten gratis ( behalve schoolgroepen ) de Lungaucard.
    Dit is een voordeelcard waarmee u gratis toegang heeft tot o.a. de kabelbanen, zwembaden, musea en nog veel meer


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Mauterndorf

    WeatherAPI.com