UitstekendBelvilla9.3

Schneeweiss

Oostenrijk salzburgerland Mauterndorf

  • 8
  • 4
Schneeweiss

    Dit luxe chalet in Mauterndorf laat niets te wensen over. Het vrijstaande chalet dat u geheel alleen bewoont, ligt aan de rand van Mauterndorf in het mooie en zonnige Lungau. U voelt uzelf meteen thuis als u binnenkomt.

    Het chalet is comfortabel ingericht en voorzien van alle denkbare luxe. Zo zijn er 4 slaapkamers en 3 badkamers en is er wellness in huis met uw eigen sauna. Tevens heeft u hier uw eigen thuisbioscoop, een tv kamer met bioscoop stoelen. Er is een inpandige garage met skiberging en skischoenverwarmers en er is WIFI internet in huis. De living van dit chalet is zeer ruim en sfeervol ingericht met stijlvolle meubels en een luxe open keuken die van alle comfort is voorzien. Er bevindt zich zelfs een sfeervolle open haard voor de gezellige winteravonden. Vanuit het chalet en vanaf de verschillende zonnige terrassen en balkons heeft u een mooi uitzicht op de bergen, het dal en het schilderachtige dorp Mauterndorf.

    Het chalet ligt in Mauterndorf in het hart van de Lungau. Deze de regio heeft de meeste zonuren van Oostenrijk met meer dan vriendelijke mensen, fantastische skipistes, fiets en wandelroutes, golfbanen en nog veel meer.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Mauterndorf

    WeatherAPI.com