Oberhaid

Oostenrijk, Salzburgerland, Mittersill
vanaf758


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Vlak buiten Mittersill richting Felbertauern, op een rustige locatie tegen een berghelling is de boerderij gelegen waarin de eigenaar een schitterend appartement heeft ingericht.

U bewoont geheel privé het achterste gedeelte van het woonhuis met de entree vanaf de tuin en aan de zonnige zijde rondom een balkon. De grote woonkeuken is sfeervol en modern tegelijk en voorzien van alle benodigde apparatuur. Beide slaapkamers hebben een eigen badkamer. Rondom het huis mag u gebruik maken van de tuin.

's Winters biedt de omgeving van Mittersill vele mogelijkheden! Diverse winterwandelwegen, arresleetochten en het langlauftraject starten op korte afstand van het vakantiehuis. Op enkele autominuten van het vakantiehuis kunt u opstappen in de skilift van het skigebied Kitzbühel.

's Zomers komt u ook volledig aan uw trekken. Er zijn talrijke excursies mogelijk! Het Mittersiller zwembad biedt plezier voor jong en oud. Verder worden er wandelingen door het "Nationalpark Hohe Tauern" georganiseerd.

Door de centrale ligging is Mittersill zowel 's zomers als 's winters de ideale vakantiebestemming voor u!

Uw accommodatie is aangesloten bij de Sommercard Hohe Tauern wat u vele interessante voordelen biedt zoals gratis toegang tot de bergbanen in de zomer.


close