UitstekendBelvilla9.6

Top A8 Kitzbüheler Alpenlodge

Oostenrijk salzburgerland Mittersill

  • 6
  • 2
Top A8 Kitzbüheler Alpenlodge

    De Kitzbüheler Alpenlodge is een hoogwaardig nieuw gebouw met een elegant interieur, gebouwd in 2020. Het appartement is 86 m2 groot, het terras heeft een oppervlakte van 34 m2 en het vanuit de slaapkamer bereikbare balkon is 9 m2. Het appartement op de 3e verdieping is makkelijk te bereiken dankzij de lift.

    Het appartement is voorzien van hoogwaardige eiken vloerdelen en beschikt over vloerverwarming en een eigen sauna.

    De twee slaapkamers zijn voorzien van boxspringbedden met hoogwaardige matrassen en hypoallergene kussenslopen en dekbedden die voor een goede nachtrust zorgen.
    Elke slaapkamer heeft een tv.

    De royaal uitgeruste 2 badkamers hebben elk een douche met een extra toilet.

    Er is ook een hoogwaardig inbouwkeuken met alle elektrische apparaten beschikbaar.

    De woonkamer met panoramavenster biedt een uitzonderlijk uitzicht op de Hohe Tauern. Luxe meubels zorgen voor maximaal comfort.

    Het vakantieverblijf is tot op de kleinste details voor u ingericht, fris schoongemaakt en voorbereid op uw vakantie. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig.

    Er zijn voor gasten op de begane grond 2 parkeerplekken (Top 8) in de parkeergarage beschikbaar. Van hieruit bereikt u ook een ski- en fietsenstalling en een kleedkamer met skischoendroger.

    Er is een WLAN-verbinding beschikbaar.

    In de buurt:

    In Mittersill, op 10 minuten afstand, vindt u uitstekende winkelvoorzieningen, zoals een nieuwe Billa, Hofer, dm en vele kleine winkeltjes om te winkelen, een apotheek en banken


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Mittersill

    WeatherAPI.com