Lindelodge

    Schitterend gelegen, met de prachtige Hochkönig op de achtergrond, is tegen een zonnige helling in het gezellige Mühlbach am Hochkönig, deze zeer luxueuze Lodge gelegen.
    Deze Lodge met adembenemend uitzicht, welke u alleen bewoont, biedt u alles wat u in uw vakantie wenst. Als u binnenkomt valt gelijk de enorme woonkamer met open keuken op. De sfeervolle inrichting, het gebruik van veel hout, leuke details en de hoogwaardige afwerking zorgen ervoor dat u zich gelijk thuis voelt. De open keuken is voorzien van alle moderne apparatuur en een Nespresso apparaat. Vanuit de woonkamer en keuken heeft u toegang tot het royale terras, met een gedeeltelijke overkapping, welke aan de zonzijde is. U beschikt over totaal 4 slaapkamers, waarvan 3 zijn gesitueerd op de bovenste etage en hebben gedeeltelijk een badkamer en suite. In totaal zijn er 4 badkamers. Wegens de stapelbedden is het chalet geschikt voor 8 volwassenen en 4 kinderen, ideaal voor gezinnen! Alle slaapkamers zijn prachtig ingericht in de sfeer van het huis.

    Na een dagje genieten van de sneeuw, een lekkere wandeling of mountainbiketour kunt U zich heerlijk ontspannen in uw eigen privé wellness met sauna en douche welke zich in het souterrain bevindt. Ook is hier een dubbele garage voor uw auto.

    Zowel in de zomer als in de winter is Mühlbach een ideaal uitgangspunt van uw vakantie! Vele mogelijkheden voor bijvoorbeeld mountainbikers, golfers, wandelaars, gletsjerskiërs, paragliders, ruiters en natuurlijk rustzoekers zijn in de directe omgeving te vinden. In de winter bent U in enkele autominuten bij de pistes van het Hochkönig skigebied, een prachtig sneeuwzeker skigebied met meer dan 120 km aan pistes en talloze pittoreske Berghutten.
    Kortom een prachtig chalet welke met recht minimaal vier sterren waardig is.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Mühlbach am Hochkönig

    WeatherAPI.com