Belvilla-

Rossberg Hohe Tauern Chalets 6

Oostenrijk salzburgerland Neukirchen am Großvenediger

  • 8
  • 4
Rossberg Hohe Tauern Chalets 6

    Op een zeer bijzondere locatie, zuidwestelijk van het bekende Neukirchen am Großvenediger, te midden van frisse berglucht, groene weiden en prachtig besneeuwde witte hellingen, is op de zonnige helling van de Rossberg, dit prachtige zeer luxueuze Chalet gebouwd.

    Het prachtige chalet is gebouwd met karakter. Het gebruik van veel hout, kenmerkende details, een perfecte afwerking, in combinatie met het gebruik van hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat het huis uiterst comfortabel en luxueus is. U voelt u zich vanaf het 1e moment helemaal thuis.

    Uw chalet, welke u natuurlijk alleen bewoont, heeft 3etages. Een van deze etages is de woonetage welke door de enorme raampartijen een geweldig uitzicht heeft. Naast een woon- en eetgedeelte, met gezellige houtkachel is er tevens een modern open keuken voorzien van alle moderne apparatuur. De slaapkamers, welke verdeeld zijn over de etages, zijn zeer sfeervol en hoogwaardig ingericht. Daarnaast beschikt u over een eigen privé sauna.

    Uw auto (twee stuks) kunt u parkeren op de deels overdekte parkeerplaatsen, naar beschikbaarheid.

    In de directe omgeving zijn meer chalets waardoor er een soort dorp is ontstaan. Centraal gelegen is er een skiverhuur en skischool. Daarnaast is er een “Imbiss” met kleine kaart voor een hapje of drankje. Wilt u elke dag verse broodjes? Geen probleem, deze kunt u bestellen bij de receptie.

    De skilift met oefenweide bevindt zich op loopafstand van het chalet, perfect voor families met kleine kinderen of beginners. De gevorderde skiërs kunnen met de gratis skibus naar de lift van het prachtige skigebied Wildkogel Arena worden gebracht. Door de ligging direct aan de piste kunt u, bij voldoende sneeuw, tot vlakbij uw chalet terugskiën. Wilt u een keer iets anders? De skigebieden Zillertal Arena of Kitzbühel/Kirchberg liggen beide op slechts enkele autominuten.

    In de zomer bieden de omliggende bergen en veel bezienswaardigheden in de directe omgeving voldoende mogelijkheden voor de actieve vakantieganger of de rustzoeker. In de periode mei t/m oktober ontvangt u als gast de Nationalpark Sommercard met gratis toegang tot de liften, zwembaden, activiteiten, openbaar vervoer en veel meer. Een echte aanrader!

    Een voorraad haardhout is bij de prijs inbegrepen.

    Let op: In de directe omgeving van uw chalet kan nog worden gebouwd. Hierdoor kan er mogelijk lichte overlast ontstaan.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Neukirchen am Großvenediger

    WeatherAPI.com