Wildkogel Appartement C

    Direct in het centrum van Neukirchen am Großvenediger, te midden van het National park Hohe Tauern en direct naast de lift, is dit prachtige en luxueuze appartementencomplex gelegen. De perfecte en hoogwaardige afwerking, samen met veel ruimte en comfort zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt.

    Uw appartement is gelegen op de eerste etage en beschikt over een ruime woonkamer met open keuken. Er zijn drie slaapkamers en twee badkamers. Volop luxe! Vanaf uw balkon heeft u een heerlijk uitzicht op de omliggende bergen. Om te relaxen kunt u gebruik maken van het wellness gedeelte van het resort waar u de beschikking heeft over een heerlijke kruidensauna, Finse sauna, warmtebanken en heerlijke 'schneckendouches'.

    De lift naar het prachtige skigebied Wildkogel Arena vertrekt naast het complex. U kunt uw auto in de winter dus laten staan in de kostenloze parkeergarage (max. 2 plaatsen per appartement). Wilt u een keer iets anders? De skigebieden Zillertal Arena of Kitzbühel/Kirchberg liggen beide op slechts enkele autominuten. In de zomer bieden de omliggende bergen en veel bezienswaardigheden in de directe omgeving voldoende mogelijkheden voor de actieve vakantieganger of de rustzoeker.
    In de periode mei t/m oktober ontvangt u als gast de Nationalpark Sommercard met gratis toegang tot de liften, zwembaden, activiteiten, openbaar vervoer en veel meer. Een echte aanrader!

    Bijzonderheden:
    Handdoeken voor de sauna kunt u (uitsluitend bij aankomst) huren bij de receptie.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Neukirchen am Großvenediger

    WeatherAPI.com