Chalet Ochsenbug

    Fantastisch chalet direct aan het dal bij Neukirchen am Großvenediger! Het is voorzien van een prachtig uitzicht op de bergen en een heerlijk zonneterras inclusief natuurzwembad. De woning biedt een fantastische vakantie voor grotere groepen en families!

    Het idyllische Neukirchen am Großvenediger ligt in het hart van het nationale park Hohe Tauern en biedt zowel in de zomer als in de winter een breed scala aan sportieve activiteiten. Met de bij de prijs inbegrepen Summer Card kun je gebruikmaken van faciliteiten zoals gondels. Deze kaart kan niet apart worden aangeschaft.

    Naast een keuken met inductiekookplaat en vaatwasser heeft het chalet ook smart-tv's in alle kamers, een SONOS-systeem in de woonkamer, elektrische verwarming, een sfeervolle open haard (inclusief hout) en een houtskoolgrill. Verder is er een sauna met panoramisch uitzicht, een fitnessruimte, een speelkamer, een skiruimte met skischoendroger en twee carports. Elektrische auto's kunnen langzaam worden opgeladen middels de "Schuko-aansluiting" in de carport.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Neukirchen am Großvenediger

    WeatherAPI.com