Zeer goedBelvilla8.9

Luxury Tauern Suite Walchen Kaprun 4

Oostenrijk salzburgerland Piesendorf

  • 8
  • 3
Luxury Tauern Suite Walchen Kaprun 4

    Op de zuidhelling in het pittoreske Walchen (Piesendorf), op steenworp afstand van het bekende Kaprun en Zell am See is op de 1e etage dit, in 2016 gebouwde, zeer mooie Penthouse gelegen.
    Door de hoge plafonds, stijlvol in hout en natuurlijk ambachtelijk voorzien van de typische Oostenrijkse details, geeft dit penthouse gelijk een huiselijk gevoel. De woonkamer met moderne open keuken biedt voldoende ruimte en heeft zowel een eetgedeelte als een zitgedeelte. Verder zijn er 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers die allen hoogwaardig zijn ingericht.
    Na een dagje genieten van de sneeuw, een lekkere wandeling of een mountainbiketour kunt u heerlijk ontspannen in de wellnessruimte met sauna. Voor uw auto is er een plaats in de parkeergarage gereserveerd en uw fietsen kunnen in de fietsenkelder gestald worden. Overigens is buiten ook nog een parkeerplaats. Kortom een prachtig Penthouse, welke met recht 4 sterren waardig is. De ligging van dit complex is perfect, zonnig, op korte afstand van Zell am See en Kaprun, centraal in het Salzburgerland.

    Indien u een kinderbed en kinderstoel huurt wordt er voor de baby ook linnengoed geleverd. Zowel bed- als badlinnen.

    De sauna kan mogelijk door corona maatregelen buiten gebruik zijn.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Piesendorf

    WeatherAPI.com