Vorderbichlhof

    Dit prachtige huis is gelegen tussen het dorp Viehhofen en het bekende Saalbach Hinterglemm in, aan de zonzijde van het dal.

    Op de 2e etage, welke u alleen bewoont, heeft u de beschikking over 2 naast elkaar gelegen appartementen welke beide warm en royaal zijn ingericht. Ideaal voor samen reizende families of vrienden. Bij binnenkomst ziet u gelijk de hoogwaardige afwerking en gebruik van duurzame materialen. Deze vakantiewoningen hebben met recht 4 sterren. Per appartement beschikt u over een gezellige woonkamer met open keuken, voorzien van moderne apparatuur, en heeft een directe toegang tot het zonovergoten balkon. Verder beschikt u over totaal 4 royale slaapkamers en 3 moderne badkamers, waarvan 1 en-suite.
    Op korte afstand van het huis stapt u op de gratis skibus die u in enkele minuten naar het bekende skigebied Saalbach/Hinterglemm brengt. Vanaf winter 2019/2020 beschikt Viehhofen ook over een verbinding met het skigebied van Zell am See. Oftewel een toplocatie voor de wintersporter. In de directe omgeving kunt u overigens ook heerlijk wandelen, rodelen of langlaufen.
    In de zomer zijn er volop recreatiemogelijkheden als mountainbiken, wandelen of als echte aanrader: heerlijk raften. Het meer van Zell am See is vlakbij en brengt heerlijke verkoeling op zeer warme dagen.

    Nieuwe ontwikkelingen! Vanaf de winter 2019/2020 zal er vanuit Viehhofen direct een lift naar het skigbied van Zell am See gaan. Hierdoor is Viehhofen enerzijds middels een lift verbonden met het skigebied Zell am See, en anderzijds verbonden met Saalbach-Hinterglemm via een afdaling vanuit het skigebied (de liften van het skigebied van Saalbach Hinterglemm bereik je makkelijk met de gratis skibus). Naar verwachting gaan er naar beide skigebieden skibussen.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Saalbach-Hinterglemm

    WeatherAPI.com