UitstekendBelvilla9.2

Vorderjausern

Oostenrijk salzburgerland Saalbach-Hinterglemm

  • 22
  • 6
Vorderjausern

    Direct naast de piste en de Jausernlift in het bekende Saalbach staat dit prachtige vakantiehuis. Het is de perfecte locatie in de winter, dichter bij de piste kun je bijna niet zitten! Op ski’s kun je terugkeren naar het huis en binnen 100 meter kun je met je ski’s vertrekken.

    Je vakantiehuis bestaat uit twee boven elkaar gelegen appartementen, elk voor maximaal elf personen, die beide beschikken over een eigen ingang. Ideaal voor samenreizende families of vrienden.

    Elke vakantiewoning is voorzien van alle luxe voorzieningen die je nodig bent. Per appartement een ruime woonkamer is ingericht als gezellige Oostenrijkse “Stubrl” en voldoende ruimte en eetmogelijkheden biedt voor elf personen. Daarnaast beschik je per appartement over drie slaapkamers, waarvan twee met eigen badkamer. Als extra beschik je over een privésauna met zowel Finse sauna als infraroodsauna en een heerlijke massagedouche om lekker tot rust te komen na een inspannende dag skiën of wandelen.

    Voor algemeen gebruik is er een grote skiruimte met skischoendrogers welke in de zomer gebruikt kan worden als fiets/mountainbike berging. Bij de vriendelijke eigenaren, die vlakbij het huis een “Jausenstation/Skihut” runnen, kun je dagelijks een ontbijt of avondeten reserveren. Natuurlijk ben je in de winter ook welkom voor de dagelijkse aprés ski.

    Saalbach-Hinterglemm heeft als skibestemming geen verdere uitleg nodig. Bijna nergens vind je zoveel pistekilometers bij elkaar en dat vanaf begin december tot midden april. Langlaufen, rodelen of natuurlijk de befaamde Apres Ski... je zit goed in Saalbach-Hinterglemm. In de zomer zijn er volop sport- en wandelmogelijkheden en ben je in korte tijd bij de meeste bezienswaardigheden die Salzburgerland biedt.

    Dit huis is optimaal geschikt voor 16 personen, maar kan tot 22 personen geboekt worden.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Saalbach-Hinterglemm

    WeatherAPI.com