UitstekendBelvilla9.1

Saalbach Lodges 3

Oostenrijk salzburgerland Saalbach-Hinterglemm

  • 8
  • 3
Saalbach Lodges 3

    Dit prachtige design Appartement is gelegen op de 1e etage van het 2015 gebouwde luxueuze appartementen complex. Het appartement bestaat uit drie slaapkamers, met elk een tweepersoonsbed. In de woonkamer bevindt zich een kwalitatief zeer goede slaapbank voor 2 personen. Er zijn vier badkamers, met bad, douche en toilet.
    Het appartement is modern ingericht en heeft een warme sfeer door de natuurlijke materialen die zijn gebruikt.
    In de ruime woonkamer kunt u heerlijk nagenieten van een heerlijke dag in de bergen.
    Vanuit de ruime woonkamer heeft u direct toegang tot de open keuken die van alle gemakken is voorzien. De grote eettafel is een heerlijke plek om met elkaar te dineren of gewoon lekker te genieten van een goed glas wijn.
    Het design appartement heeft een tuin of balkon die via de woonkamer te bereiken zijn.
    Voor de algemeen gebruik is er een parkeergarage (tegen betaling) en mag je gebruik maken van de wellness faciliteiten van het complex met o.a. een heerlijke sauna.

    Let op:
    Bij de prijs inbegrepen is dagelijks een heerlijk ontbijt. Tegen meerprijs kan ook worden gedineerd.

    Saalbach-Hinterglemm heeft als skibestemming geen verdere uitleg nodig. Bijna nergens vind je zoveel pistekilometers bij elkaar en dat vanaf begin december tot midden april. Langlaufen, rodelen of natuurlijk de befaamde Aprés Ski... je zit goed in Saalbach-Hinterglemm. In de zomer zijn er volop sport- en wandelmogelijkheden en ben je in korte tijd bij de meeste bezienswaardigheden die Salzburgerland biedt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Saalbach-Hinterglemm

    WeatherAPI.com