UitstekendBelvilla9.7

Slunce

Oostenrijk salzburgerland Sankt Georgen

  • 12
  • 3
Slunce

    In het dorp St Georgen, vlakbij het bekende Kaprun en Zell am See, is dit moderne en luxueuze appartementengebouw gelegen. Het gebouw bestaat uit totaal 5 vakantiewoningen, welke afzonderlijk, maar ook gezamenlijk gehuurd kunnen worden.

    Uw vakantiewoning, welke luxueus, maar vooral sfeervol is ingericht, bevindt zich op de gehele 1e etage. Wat opvalt is de royale woonkamer met open keuken welke is voorzien van moderne apparatuur. Daarnaast beschikt u over 3 slaapkamers en 2 royale badkamers. Elke slaapkamer heeft een 2 persoonsbed welke ook als 2x 1 persoonsbed verschoven kan worden en een optionele hoogslaper welke in te klappen is. Tevens heeft u in de woonkamer de beschikking over 3 slaapplaatsen. Uw vakantiewoning beschikt over een balkon. Voor gezamenlijk gebruik is er op de begane grond een skiberging

    St Georgen ligt centraal in het Salzburgerland zodat in de zomer vele golfbanen, de watervallen van Krimml, de Großglocknerstrasse, maar ook de prachtige natuur om te wandelen, of te mountainbiken allemaal in de buurt zijn. In de winter ben je snel in de skigebieden van Zell am See en kun je een groot deel van het jaar skiën op de gletsjer van Kaprun.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Sankt Georgen

    WeatherAPI.com