Zeer goedBelvilla8.7

An Der Piste 3 Alpendorf

Oostenrijk salzburgerland Sankt Johann im Pongau

  • 8
  • 3
An Der Piste 3 Alpendorf

    Vlakbij de piste van het gezellige Alpendorf ligt dit prachtige luxueus gebouwd complex. In deze ski in ski out locatie bewoon je een prachtig appartement op de 1e etage. In het pand is een lift. Door de ligging tegen de helling kun je vanuit je appartement zo je terras oplopen en genieten van het uitzicht op de piste en de omliggende bergen. De piste bereik je lopend in ca 200 meter. Het appartement is werkelijk voorzien van alle gemakken en ruim en luxueus ingericht. De prachtige afwerking, warme vloer en sfeervolle inrichting zorgen ervoor dat je je gelijk thuis voelt.
    Na een dag skiën of wandelen, kun je heerlijk genieten in het wellness gedeelte van het complex, hier vindt je een heerlijke sauna (tegen kleine vergoeding)
    Alpendorf, deel van St Johann im Pongau ligt in het hart van het Salzburgerland zodat je zowel in de winter als in de zomer zeer centraal zit. Rondom Alpendorf vindt je enorm veel bezienswaardigheden, liften, prachtige klammen en wandel of mountainbike mogelijkheden. In de winter ligt het skigebied van Alpendorf/Wagrain/Flachau aan je voeten. Daarnaast kun je met dezelfde Ski Amadé pas ook in andere skigebieden skiën zonder daarvoor meer te hoeven betalen.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Sankt Johann im Pongau

    WeatherAPI.com