Zeer goedBelvilla8.4

Alpinn Wellnesschalet II

Oostenrijk salzburgerland Sankt Margarethen im Lungau

  • 12
  • 5
Alpinn Wellnesschalet II

    “Ruimte om te genieten”, daar heeft u alle gelegenheid toe in dit prachtige, stijlvolle en duurzaam ontwikkelde, luxe chalet. Gelegen in de oude dorpskern van Sankt Margarethen im Lungau, op korte loopafstand van de nieuwe skilift, die in de winter van 2018-2019 in gebruik werd genomen. Met uitzicht op de skipiste.

    U bewoont een van de twee sfeervolle woningen in dit chalet, waarvan de bouw en inrichting werd uitgevoerd door lokale vaklieden met een grote liefde voor hout.
    Traditionele bouwwijze gaat hand in hand met eigentijdse duurzame technieken en een modern elegant interieur met een kwalitatief zeer hoogwaardige afwerking.
    De wooneenheid heeft drie woonlagen met 4 slaapkamers en 4 badkamers en is geschikt voor max 12 personen. (incl de 2 pers bedbank op de vide).
    Er zijn 3 parkeerplaatsen voor deur met een oplader voor elektrische/hybride auto’s.
    De inrichting is uiteraard zeer luxe en er is wifi.
    Het woongedeelte met de comfortabele moderne Oostenrijkse eethoek, een royale zithoek met grote flatscreen tv en openhaard (haardhout ligt voor u klaar) en de luxe keuken met Siemens inbouwapparatuur en hoogwaardige inrichting met o.m. 2 koffiezet apparaten (filter én Nespresso), maken het compleet.
    Er is overal vloerverwarming en via de terrasdeuren komt u op het ruime buitenterras gelegen op het zuiden met terrastafel, bank en (lig)stoelen.
    Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer voorzien van extra lange boxspringbedden, een flatscreen tv en eigen badkamer.
    Op de comfortabele vide op de derde woonlaag met veel glas voor optimaal uitzicht over het Lungaudal en de bergtoppen, bevindt zich een tv hoek met loungehoekbank welke omgebouwd kan worden tot 2-persoons bed, en een royale lees/relax hoek.
    In de onderste woonlaag bevinden zich de overige drie slaapkamers alle direct in verbinding met de grote tuin. Twee slaapkamers elk met twee extra lange losse royale boxspringbedden en een eigen badkamer en flatscreen tv.
    De derde slaapkamer heeft twee royale “altholz”-stapelbedden met luxe matrassen( ook 2,10m lang) en een badkamer op de gang. Elke slaapkamer heeft een beddenmenu: 2 soorten matrassen (soft en stevig), 2 soorten kussens p.p. (gezondheidskussen en zacht kussen) en 4 seizoenen dekbed. Hier is ook een was-/ droogcombinatie aanwezig. Buiten beschikt u over een tuin met eigen aparte buitenruimte met daarin (gratis gebruik) van 2 fietsen, skischoenverwarmer, overdekte lounge zithoek, aparte sauna met buitendouche en royale jacuzzi met uitzicht op schitterende sterrenhemel.

    Het chalet ligt op loopafstand van de skilift van het skigebied Topregio Katschberg-Aineck (70 km piste) en ca 200 m van de supermarkt met elke dag verse broodjes (levert ook aan de deur) en een kwaliteitsrestaurant op 100 m. Ook ” hotspot” skigebied Obertauern (100 km piste) is met de auto in 25 min te bereiken, Ski Grosseck-Speiereck (50 km piste) in 5 minuten, en Familieberg Fanningberg 20 min (30 km piste), tevens allen bereikbaar met de gratis skibus. De steden Salzburg en Villach, maar ook Noord- Italië, Slovenië en Kroatië zijn makkelijk bereikbaar. In de zomer kan zowel de actieve vakantieganger als de rustzoeker genieten van deze heerlijke omgeving. Golfen, hiking, mountainbiken, vissen, raften, yoga op de berg en motorrijden over de vele mooie passen in de nabije omgeving zijn een van de vele mogelijkheden om een fantastische vakantie te beleven.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Sankt Margarethen im Lungau

    WeatherAPI.com