Lungau

    In het hart van het gezellige centrum, temidden van winkels en restaurants ligt deze vakantiewoning. Het apartement bevindt zich op de begane grond van een kleinschalig appartementencomplex. Vanuit de grote centrale hal bereikt u de grote slaapkamer met een twee-persoons bed en een comfortabele slaapbank, de gezellige woonkamer waar ook een twee-persoons slaapbank staat en de badkamer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het grote, op het zuiden gerichte terras.
    Ideaal voor 4 personen maar de inrichting laat ook gemakkelijk 6 personen toe.

    St. Michael ligt in het mooie Lungau en heeft een sfeervol centrum. Inkopen of uitgaan doet U te voet. Aan de andere kant staat U binnen een paar minuten midden in de natuur en de golfbaan is op slechts enkele autominuten afstand! De skibus om de hoek brengt U naar het skigebied op de Katschberg. Lopend kunt U de Speiereck Sonnbahn bereiken die in verbinding staat met skigebied Grosseck.
    St. Michael heeft 3 skigebieden in de directe omgeving. Het gebied Großeck/Speiereck ligt vlakbij het dorp, terwijl de gebieden Aineck/Katschberg, Obertrauern en Fanningberg op korte afstand liggen.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Sankt Michael im Lungau

    WeatherAPI.com