Zeer goedBelvilla8.5

Schwab

Oostenrijk salzburgerland Taxenbach

  • 8
  • 3
Schwab

    Dit vakantiehuis is een prachtig 3-slaapkamerappartement voor 8 personen. Gelegen in Taxenbach, is het ideaal voor gezinnen en grote groepen. Het heeft gratis WiFi en een prachtige tuin om te ontspannen in de natuur. Goede zelfgemaakte en regionale producten zijn te koop bij de eigenaar.

    Met Rauris, Dorfgastein en Zell am See-Kaprun skigebieden in de buurt hebben skiliefhebbers hier genoeg te beleven. U kunt te voet naar de marktplaats Taxenbach gaan om te winkelen. Nabijgelegen plaatsen als Bruck en Rauris zijn geweldig om te verkennen. Zell am See op 27,1 km en Stolzkopf op 16,6 km zijn een must om te bezoeken. Restaurants en algemene voorzieningen liggen op 1,4 km en het centrum op 2,5 km. Openbaar zwembad ligt op 5 km.

    Er is een heerlijke barbecue om te ontspannen en de centrale verwarming is voor het comfort, u kunt op het terrein parkeren.

    Openbaar vervoer en skibus zijn te bereiken op 1,4 km. Skilift is beschikbaar op 10 km. De luchthaven van Zell am See ligt op slechts 15,6 km afstand.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Taxenbach

    WeatherAPI.com