Belvilla-

Chalet Weissensee

Oostenrijk salzburgerland Uttendorf

  • 8
  • 4
Chalet Weissensee

    Dit luxe vakantiehuis van het type twee onder één kap is in 2021 opgeleverd en staat op Resort Tauernlodges Uttendorf. Het ligt tegen een helling niet ver van het centrum van het "familiedorp" Uttendorf en op loopafstand van een zwemmeer in de geliefde vakantieregio Nationalpark Hohe Tauern.

    Het vakantiehuis is comfortabel, compleet en hoogwaardig afgewerkt en ingericht en beslaat drie etages. Beneden vindt u er een fijne Finse sauna waar u heerlijk kunt relaxen. De eerste etage is een "slaap"etage. Hier beschikt u over drie slaapkamers en twee badkamers met elk douche en toilet. De lichte open keuken met oven en afwasmachine en woonkamer met TV bevinden zich op de tweede etage. Hier vindt u tevens een vierde slaapkamer en een derde badkamer met douche en toilet.

    Buiten beschikt u over een terras en/of balkon met tuinmeubilair. Vanaf hier heeft u een schitterend uitzicht op de omliggende bergen van de Hohe Tauern. Er is parkeergelegenheid voor twee auto's in de buurt van het vakantiehuis.

    Resort Tauernlodges Uttendorf biedt vakantiehuizen voor acht en tien personen.

    Resort Tauernlodges Uttendorf beschikt over laadpalen voor electrische auto's.

    Afstanden tot skigebieden:
    Kitzsteinhorn Gletscherbahn Kaprun 16,5 km
    Schmittenhöhe Zell am See 18 km
    Panoramabahn Kitzbüheler Alpen – Mittersill 16,5 km
    Weißsee Gletscher 18 km


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Uttendorf

    WeatherAPI.com