Zeer goedBelvilla8.9

Zillertal Alpen C

Oostenrijk salzburgerland Wald im Pinzgau

  • 8
  • 2
Zillertal Alpen C

    Een omgeving om van te dromen! Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in deze regio. Het Nationaal Park de Hohe Tauern en de bekende Krimmler Wasserfälle zijn 4 kilometer van uw appartement verwijderd. Het dichtbij gelegen skigebied Zillertal Arena is voor de skiliefhebber een waar walhalla.
    Uw modern ingerichte appartement beschikt over 2 slaapkamers, beide zijn voorzien van een eigen badkamer. In de ruime woonkamer is er voor de 5e of 6e persoon de mogelijkheid om te overnachten op een slaapbank. Het appartement is voorzien van een eigen terras. U kunt er ook voor kiezen om even tot rust te komen in de gezamenlijke tuin.
    Bij uw appartement behoort toegang tot de algemene faciliteiten. Denk hierbij aan het kijken van een voetbalwedstrijd in de Sky Sports Bar, het spelen van een potje tafeltennis of geniet van een verfrissende duik in het gezamenlijke openluchtzwembad (geopend van begin juni tot eind september). Ook is het mogelijk om, tegen betaling, heerlijk te genieten van een royaal ontbijt (in april/mei en november/begin december is er geen personeel en wordt en kan er geen ontbijt aangeboden worden) of om gebruik te maken van de wellnessfaciliteiten zoals de sauna en het solarium. De omgeving van Wald im Pinzgau biedt op elk moment van het jaar een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten en recreatiemogelijkheden, het diverse landschap biedt voor ieder wat wils.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Wald im Pinzgau

    WeatherAPI.com