Zeer goedBelvilla8.4

Chalets Im Wald

Oostenrijk salzburgerland Wald im Pinzgau

  • 12
  • 5
Chalets Im Wald

    Op de grens van Salzburgerland en Tirol in het dorpje Wald (gemeente Wald-Königsleiten) bevindt zich dit uiterst luxueuze, vrijstaande chalet. Je bewoont het chalet geheel alleen, privacy is hierdoor gegarandeerd. Het chalet bestaat uit drie etages en is zowel van de binnenkant als de buitenkant met veel hout bewerkt, wat het vakantiehuis een echt Oostenrijks karakter. In het souterrain bevinden zich 2 slaapkamers, een badkamer en apart toilet. Op de parterre vindt u de woonkamer, open keuken en apart toilet. De tegelkachel in de woonkamer geeft warmte via de buitenwanden. U mag gratis gebruik maken van het openhaardhout. Op de eerste verdieping vindt u nog 3 slaapkamers en een badkamer. Bij aankomst zullen de bedden reeds opgemaakt zijn. Tevens beschik je over een heerlijk balkon en terras op het zuiden, beide met een fantastisch uitzicht. Nabij gelegen is een speeltuin voor de kleinste gasten.

    De omgeving heeft veel te bieden zowel in de zomer als winter. In de zomer mag een bezoek aan de hoogste waterval van Europa, de Krimmler Wasserfälle, zeker niet aan ontbreken. Hou je van een actieve vakantie ben je hier ook aan het juiste adres. Fietsen, mountainbiken, canyoing, paragliden en wildwater tubing behoort hier tot de mogelijkheden. Wat dacht je van een tocht met een arrenslede en paarden door het winterwonderland van Wald in Pinzgau? Hou je van meer actie? Denk dan naast het skiën en snowboarden aan activiteiten zoals skitochten, wandelingen met sneeuwschoenen of rodelen! Er is een gratis skibusverbinding.

    Bijzonderheden:
    Daar er meerdere type chalets zijn, kunnen de indeling en de gepubliceerde beelden per chalet verschillen. Helaas kunnen wij vooraf niet aangeven hoe de indeling is in de gereserveerde woning.
    Dit is hetzelfde chalet als de AT-5742-01 echter zonder sauna. Tijdens je verblijf heb je enkele uren per dag gratis toegang tot het prachtige, overdekte zwembad "Kristallbad Wald/Königsleiten" dat zich direct naast het chalet bevindt. Tegen betaling kun je gebruik maken van de wellnessoase en restaurant.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Wald im Pinzgau

    WeatherAPI.com