Chalet H

    Dit uiterst hoogwaardige Chalet H- M ligt direct aan de skilift en de piste van de Zillertal Arena, en ligt op een ski-in/ski-out locatie. Voor u betekent dit dat u 's ochtends niet in de rij hoeft te staan of in de volle skibus mee moet rijden, maar dat u uw ski's voor de deur kunt onderbinden en direct kunt genieten van het grootste skigebied van het Zillertal, hier op de sneeuwzekere hoogte van 1600 meter boven zeeniveau in Königsleiten in het prachtige Salzburger Land direct aan de grens met Tirol!

    In de zomer loopt u zo vanuit uw chalet de bergen in, een adembenemende omgeving met meer dan voldoende mogelijkheden zowel in de directe omgeving als in de omliggende regio.

    Het chalet telt drie verdiepingen. Op de begane grond vindt u een skiberging met skischoenverwarming en een terras. Op de 1e verdieping vindt u de royale ingang van het huis, een gezellige woon/eetkamer met een eettafel en een volledig uitgeruste keuken. Er zijn 2 slaapkamers met elk een tweepersoonsbed, een badkamer, een apart toilet en een balkon. Op de tweede verdieping (knus onder het dak) bevindt zich een derde badkamer met wastafel, douche en toilet. Verder zijn op deze etage zogenaamde "slaapnissen" gerealiseerd, 1 ruimte met 2 en 3 slaapplaatsen. Een open gedeelte is voorzien van een gemoedelijke bank met TV. In de tuin kunt u heerlijk genieten van een vrijstaande sauna.

    Bij het chalet bevindt zich een carport met ruimte voor 2 auto' s. Doordat het huis tegen een helling is gelegen bereikt u vanaf de parkeerplaats de ingang via een tuinpad met traptreden.
    Ontbijt en diner, desgewenst in het Chalet gecaterd of broodjesservice kunt u tegen betaling bestellen in het naastgelegen hotel Das Alpenwelt Resort, waar u ook gebruik kunt maken van de kinderclub, het overdekt zwembad en de wellnessfaciliteiten (tegen betaling – in het laagseizoen kunnen bepaalde faciliteiten gesloten zijn). In de directe omgeving vindt u diverse eet- en winkelmogelijkheden. Kortom een prachtig chalet waar u zicht met het gehele reisgezelschap thuis zult voelen.

    In de zomer zijn er veel mogelijkheden om uw vakantie, wandel- en mountainbikeactiviteiten in overvloed te regelen, veel bezienswaardigheden in zowel Tirol als Salzburgerland, een prachtig stuwmeer in de buurt van Gerlos; en vergeet niet om de hoogste watervallen van Europa in het nabijgelegen Krimml te bezoeken.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Wald im Pinzgau

    WeatherAPI.com